Om os

Dit barns udvikling er vores topprioritet. Vi lægger vores stolthed i at kunne tilbyde individuel læring i moderne rammer til dit barn.

Privat pasningsordning 

Mallevejens Bondegårds Pasningsordning er en privat pasningsordning, hvor der er plads til 5 børn i alderen fra 0-3 år. Det er en moderne pasningsordning, idet jeg er en relativ ung børnepasser, som er fyldt med gode ideer og livsglæde. Jeg er selv mor, og har arbejdet med børn i alderen 0-6 år igennem de sidste 4 år af mit liv. I pasningsordningen bliver der lagt vægt på omsorg og nærhed, som er de to vigtigste byggeklodser for de små, for at de kan udvikle sig både fysisk og mentalt.

Dagligdagen 

I pasningordningen udvikler børnene sig fysisk og mentalt igennem dagligdagen med dens gøremål, som fodring af dyrene, madlavning, spisning, ble skift og pottetræning. Herudover udvikler børnene deres sprog igennem musik som sanglege, rim og remser. Både finmotorik og grov motorik øver vi ved pulsespil, lege med byggeklodser, gynge på sanse gyngen og lege generelt med bolde og hop. Jeg ligger også stor vægt på fri leg, hvor børnene får lov at lege med lige det de har lyst til.

Naturen 

Idet det er en bondegårds pasningsordning er vi ude og besøge dyrene dagligt, og vi lære hvordan vi omgås dyrene. Der er skov på vores grund, og her kan vi udforske det vilde dyreliv med dådyr, ræve, grævlinger og alle de små laver og biller der nu engang bor i en skov. Vi samler blade og sten som vi kan lave kreative ting ud af og fine gaver. Kreative er vi også til tider når pasningsordningen skal pyntes op til de forskellige traditioner, men også når vi har forskellige temaer i løbet af året.