Sygdom i privat pasning

Jeg har valgt ud fra mine muligheder, at jeg har en tilkalder vikar, som går ind og hjælper mig ved eksempelvis sygdom, tandlæge, læge eller frisør besøg, som er svært at komme til efter min lukketid.

Så selvom jeg skulle blive syg, så bliver børnene passet i det samme hjem, bare ved en vikar, som er godkendt igennem kommunen, og som lære børnene at kende, ved at have timer ude ved mig i løbet af månederne, så det er den samme faste vikar. Forældre vil altid få at vide, hvis det er vikaren, der skal overtage pasningen.

Mit hjem er på to etager, så ved sygdom, vil jeg ikke være tilstede i de omgivelser hvor børnene befinder sig. Jeg har mulighed for at opdele huset, så smittefaren ikke er eksisterende. Jeg forventer selvfølgelig ikke at være syg, det er der hvis ingen der ønsker at være. Men nu ved i at hos mig er der mulighed for pasning i samme hjem trods sygdom med en fast vikar.

Nu hvor vi er omkring sygdom, så gælder det hos både mig som passer, men også ved børnene at ved feber, opkast og tynd mave så er man syg, og man ankommer først når man er rask, og man er først rask, når man ikke har haft feber, opkast eller tynd mave i et døgn. Ved børnesygdomme tager jeg udgangspunkt i lægerens anbefalinger omkring hvornår den enkle sygdom ikke er smitte bærende længere.